Att jobba hos oss

Som konsult hos oss får du möjligheten att jobba mot såväl stora som mindre företag inom flera olika branscher. Långa eller korta uppdrag, helt efter ditt tycke och smak. Huvuddelen av tiden spenderas med att finna innovativa tekniska lösningar till krav i komplexa miljöer på plats ute hos någon av våra kunder. Normalt ingår våra konsulter i team om 5-10 personer där agila projektmetoder tillämpas. Även om vi sitter utspritt finns alltid dina Exertus-kollegor tillgängliga via internchat/intranät och ställer mer än gärna upp som bollplank. Vi träffas kontinuerligt för att utbyta erfarenheter och diskutera intressanta ämnen. Det erbjuds även coachning och utbildningar efter just ditt behov. Allt för att du ska få möjlighet till maximal personlig utveckling i en härlig gemenskap.

Till detta följer en generös beläggningsoberoende lönemodell kompletterad med ett kollektivt bonussystem. Det hela avrundas med flertalet attraktiva förmåner.

Varför vi finns

Efter att under ett antal år upplevt den kalla atmosfär av debiteringshets som ofta råder allena inom konsultbolag bestämde vi oss för att det var dags för ett konsultbolag med hög trivselfaktor; där passionen för kod och utmaningar fick kliva in i första rummet.

Fokuset på konsulten kommer våra kunder till gagn då vi kan gå i god för att alla våra konsulter på uppdrag är där de vill vara; den som trivs levererar också på topp!