Att jobba hos oss

Som Javakonsult hos oss får du möjligheten att jobba mot såväl stora som mindre företag inom flera olika branscher. Långa eller korta uppdrag, helt efter ditt tycke och smak. Oftast ingår våra konsulter i team om 5-10 personer som sitter på plats ute hos våra kunder. Huvudsakligen spenderas tiden med att designa och utveckla innovativa tekniska lösningar till de nya krav som ständigt ställs på våra kunders IT-system. Agila projektmetoder tillämpas så gott som uteslutande med Scrum och Kanban som de mest förekommande. Även om vi sitter utspridda finns alltid dina Exertus-kollegor tillgängliga via internchat och ställer mer än gärna upp som bollplank. Vi träffas kontinuerligt för att utbyta erfarenheter och diskutera intressanta ämnen. Det erbjuds även coachning och utbildningar skräddarsytt efter just ditt behov.

Vi erbjuder en beläggningsoberoende lönemodell kompletterad med ett generöst kollektivt bonussystem. Det hela avrundas med flertalet riktigt attraktiva förmåner. Allt för att du ska få möjlighet till maximal personlig utveckling och uppskattning i en härlig gemenskap.

Varför vi finns

Efter att under ett antal år upplevt den kalla atmosfär av debiteringshets som ofta råder allena inom konsultbolag bestämde vi oss för att det var dags för ett konsultbolag med hög trivselfaktor; där passionen för kod fick kliva in i första rummet.

Passionen har gjort att vi idag är Göteborgs enda renodlade konsultbolag med fokus på Java. Något som vi är mycket stolta över!

Att vi riktat strålkastaren mot våra stjärnor, medarbetarna, kommer även våra kunder till gagn då vi kan gå i god för att alla våra konsulter på uppdrag är där de vill vara; den som trivs levererar också på topp!