Gemenskap

För oss är det av yttersta vikt se till att alla medarbetare trivs och har roligt tillsammans. Detta manifesteras genom låg personalomsättning och ett genuint engagemang som mynnar ut i hjärtliga evenemang där den familjära känslan är på topp. Hos oss känner sig alla välkomna.

Läs mer

Agilitet

För att möta en värld i ständig rörelse är vi alltid på tårna och redo att prova nya saker. Det kan vara nya typer av evenemang, processer i projekt, format på tekniksession, design av våra muggar, en ny nisch/marknad eller en helt ny teknisk plattform. Det är högt i tak, alla idéer och tankar välkomnas.

Läs mer

Personlig utveckling

Genom våra värderingar faller det sig naturligt att medarbetaren ständigt står i fokus. Medarbetarna är vår största tillgång och deras personliga mål värdesätts högre än kortsiktigt ekonomiska mål. För oss är det självklart att ett inspirerande och utmanande uppdrag alltid går först.

Läs mer

Passion

Vi är en passionerad grupp högpresterande individer som mer än gärna utvecklas tillsammans, både personligt och professionellt. Vår passion för hantverket gör oss öppna för nya lärdomar och kontinuerligt slipande av våra färdigheter. Vi lär och blir lärda av varandra.

Läs mer